Otvoritev trgovine Reni v Kapelah

NOVA TRGOVINA V KAPELAH

V soboto, dan po Dnevu žena in dan pred Dnevom mučenikov, so v Kapelah obeležili velik dogodek. Osrednji center kraja je pred letom skoraj že zaspal, saj ni bilo gostilne, trgovine, pošta pa je tudi v zapiranju.


A sobota 9.marca je v kraj prinesla pomlad. Gostinskemu objektu se je v poslovnih prostorih KS pridružila še živilska trgovina, tako da se kvaliteta življenja v kraju izboljšuje. Tudi po zaslugi članov Sveta KS, kateri so imeli skrb pri izbiri najemnika.


Na otvoritveni slovestnosti trgovine, podjetnice Renate Hubej s.p., so dogodek popestrili člani Pihalnega orkestra Kapele, in z obiskom številni krajani celotne KS.


Po uvodnem nagovoru najemnice Renate Hubej, je prisotne pozdravil predsednik Sveta KS Kapele Ivan Urek, ki je izrazil zadovoljstvo, da je v kraj prišla najmenica, katera je takoj zaživela s krajem. V želji, da poslovno sodelovanje v interesu krajanov živi še dolgo, je svečani trak prerezala hči najemnice ki bo zaradi poslovanja in vse pogostejše odsotnosti obeh staršev, še najbolj pogrešala mamo in ata.

KS Kapele se že veseli naslednjega dogodka. Otvoritev pogodbene pošte v prostorih trgovine, o katerem bomo še poročali.